Ponude i računi

Nalazite se ovdje: Početna Što dobivate?

Što dobivate?

Puno lipih stvari. Toliko ih je da je teško izdvojiti najbolje. Možda samo da izdvojimo kvalitetu, brzinu i ljepotu. :-)
Pogledajte niže kako sami sebe hvalimo, ali ne vjerujte nam ništa, jer kako se kaže, "svaki cigo svoga konja hvali". Isprobajte bez obaveze i uvjerite se sami!


Lipa slika

Dokumenti „lipi ka slika“

Neka sve vaše ponude i računi izgledaju na nivou velikih svjetskih tvrtki.

  • Uz vaš logotip i odabir šta će se prikazivati na ponudama i računima, to nije problem
  • Možete samostalno prilagoditi nazive svih dijelova ponude ili računa, a mi smo ih unaprijed odabrali prema najboljoj praksi

Prijavi se

 

Željezo se kuje dok je vruće

Kad je najbolje vrijeme za slanje ponude? Dok ste kod klijenta. Kada je on spreman za kupnju. Nemojte mu pružiti šansu da se predomisli – sklopite posao na licu mjesta.

Isporučujete robu kod klijenata, a ne znate unaprijed koliko mu komada treba? Nema problema, dajte vašim terenskim radnicima mogućnost izrade računa prilikom isporuke.

Prijavi se


Talionica

Internet u autu

Na mobitelu, na kompjuteru, svuda

Svi vaši dokumenti dostupni su vam ma gdje bili. S bilo kojeg uređaja. Kad vam klijent zatraži ponudu, možete je poslati dok s prijateljem pijete kavu.

I ne samo dostupni nego i sigurni, jer se pohranjuju na internetu. Nema veze ako vam upadne virus na kompjuter i uništi ga. Dobro, ima veze za druge stvari, ali nema veze za ponude i račune – možete nastaviti raditi kao da se ništa nije dogodilo.

Prijavi se

 

Najbrže ponude u svemiru

Bez obzira koliko proizvoda imali, uz malo truda ponude možete slati u trenu. Imamo klijente s preko 1000 proizvoda koji su izradili predloške svojih najčešćih ponuda i onda ih samo malo izmijene te pošalju kao novu ponudu.

Kako smo program radili po principu „prvo za mobitele“, pobrinuli smo se da brzo radi i kada na mobitelu imate sporu vezu. Testirajte kad budete van grada i uvjerite se.

Prijavi se


Ponude i računi su najbrži u svemiru

Jednostavno za svakoga

Jednostavno za poludit'

Trudili smo se da program radi kako volimo reć: „da ga i baba Mande može koristiti“. Da bude za svakoga. Da ima točno ono šta treba za rad, bez ikakvih viškova (princip „prvo za mobitele“). Da objasni kad uđete u novo područje programa. Jednom riječju, da bude intuitivan. Isprobajte!

Sigurno ste već naučili šta želimo od vas...

 

Za velike i male

Distributer ste i treba vam olakšati terensku prodaju? Pratiti tko, kada i gdje prodaje? Ispostaviti račun na licu mjesta? Kad se ispostavi račun da ga odmah dobijete u vašem vlastitom programu?
Može.
Mali ste i muči vas praćenje papirologije? Slaganje po redu brojeva računa? Profesionalnost vaših ponuda i računa? Brzina reakcije?
Sve može.

Isprobajte bez obaveze!


Za velike i male

O Internet partneru

  • Lokacija
  • O nama


Pon - Pet | 9 - 16
+385.21.339.568

Internet Partner d.o.o.

Svoje djelovanje otpočeli smo kao Booking IT, obrt osnovan 2005. godine sa sjedištem u Splitu, s ciljem pružanja informatičkih usluga u turizmu.
Višegodišnji rad na tom polju rezultira s više proizvoda za online poslovanje. Zbog potreba rastućeg poslovanja 2007. godine oformljavamo tvrtku Internet Partner d.o.o.
Upoznati s različitim poslovnim procesima spoznali smo i mnoge probleme koji muče poduzetnike i tvrtke svih veličina. To iskustvo smo odlučili pretočiti u zanimljive proizvode koji su plod primjene naprednih informacijskih tehnologija s ciljem pružiti svima mogućnost da svoje poslovanje prenesu na Internet.

Naš najnoviji proizvod Offerion pojednostavljuje i ubrzava kreiranje Vaših najvažnijih dokumenata (ponuda i računa) i dobar je primjer onoga što kao tvrtka nudimo.