Ponude i računi

Nalazite se ovdje: Početna Politika privatnosti

Internet partner obvezuje se poštovati privatnost svojih korisnika i njihovih klijenata i partnera.

Svi podaci o korisnicima i njihovim klijentima i partnerima predstavljaju poslovnu tajnu te se Internet partner obvezuje da isti neće biti korišteni u marketinške i slične svrhe.

Informacije o korisnicima i njihovim klijentima i partnerima čuvane su i dostupne samo uposlenicima koji ih upotrebljavaju za obavljanje svog posla.

O Internet partneru

  • Lokacija
  • O nama


Pon - Pet | 9 - 16
+385.21.339.568

Internet Partner d.o.o.

Svoje djelovanje otpočeli smo kao Booking IT, obrt osnovan 2005. godine sa sjedištem u Splitu, s ciljem pružanja informatičkih usluga u turizmu.
Višegodišnji rad na tom polju rezultira s više proizvoda za online poslovanje. Zbog potreba rastućeg poslovanja 2007. godine oformljavamo tvrtku Internet Partner d.o.o.
Upoznati s različitim poslovnim procesima spoznali smo i mnoge probleme koji muče poduzetnike i tvrtke svih veličina. To iskustvo smo odlučili pretočiti u zanimljive proizvode koji su plod primjene naprednih informacijskih tehnologija s ciljem pružiti svima mogućnost da svoje poslovanje prenesu na Internet.

Naš najnoviji proizvod Offerion pojednostavljuje i ubrzava kreiranje Vaših najvažnijih dokumenata (ponuda i računa) i dobar je primjer onoga što kao tvrtka nudimo.